Львівський портал

У Львові не всі житлові будинки готові до зими

У Львові триває процес заповнення внутрішньобудинкових систем опалення теплоносієм (водою). Заповнюють лише ті будинки, які мають підписані акти готовності будинку до зими. Наразі заповнено 72,5% будинків з центральним опаленням. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

У Львові станом на сьогодні, 30 вересня, 72,5% систем опалення будинків заповнені теплоносієм, тобто водою. Акти готовності мають підписані майже 77% будинків з центральним опаленням. Найнижчий відсоток підписаних актів готовності у будинків ОСББ – 55%.

Як зазначили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», заповнюють теплоносієм лише ті будинки, які мають підписані акти готовності будинку до зими. Відтак голів правлінь, зокрема ОСББ закликають максимально швидко підготувати систему центрального опалення та підписати акти готовності до зими, бо без цього процедурно неможливо робити наступні кроки для подачі опалення.

«Зокрема, ми не можемо розпочати заповнювати будинок теплоносієм», – повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-30 15:35:26