Суспільне мовлення

У Львові на трьох вулицях Франківського району запровадять односторонній рух

У Львові на ділянках вулиць Глибока, Новий Світ та Японська запровадять односторонній рух. Таке рішення затвердила міська комісія з безпеки дорожнього руху. Його підтримали мешканці кварталу. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За словами керівника міського управління вуличної інфраструктури Павла Сирватки, наразі, при двосторонньому русі, проїзд на ділянці часто є ускладненим. Зокрема, машинам важко роз’їхатися, а водії, намагаючись розминутися з авто, які їдуть назустріч, пошкоджують припарковані автівки.

Згідно з рішенням, односторонній рух буде організований на таких ділянках вулиць: Глибока (від вул. Київської в напрямі до вул. Бандери) — Новий Світ (від вул. Чупринки в напрямі до вул. Єфремова) — Японська (від вул. Єфремова в напрямі до вул.  Глибокої). Його реалізують до кінця червня.

Схема зі змінами руху на ділянці. Львівська міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Плануючи нову схему руху, врахували чинну організацію одностороннього руху на сусідніх вулицях Єфремова, Коновальця та Старицького. За словами Павла Сирватки, там такі зміни значно вплинули на комфорт пересування цими вулицями.


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин