Львівський портал

У Львові безплатно лікуватиме пацієнтів ізраїльський хірург-офтальмолог: як записатися

З 18 по 24 серпня у лікарні св. Пантелеймона Першого медоб’єднання Львова проводитиме консультації та операції провідний ізраїльський хірург-офтальмолог Йоав Вардізер. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Він спеціалізується на лікуванні пацієнтів з вадами очей, зокрема, з опущенням, виворотом або заворотом повіки, проблемами після видалення ока з необхідністю протезування, а також з кістковими дефектами та патологіями орбіти.

Йоав Вардізер консультуватиме та оперуватиме у лікарні св. Пантелеймона Першого медоб’єднання Львова (вул. Миколайчука, 9).

Потрапити на консультацію можна лише за попереднім записом. Форма для реєстрації доступна за посиланням. Також можна звертатись за номером телефону: +38 (067) 757 28 82.

Довідка

Лікар Йоав Вардізер – хірург-офтальмолог, спеціаліст з окулопластики, керівник відділення хірургії повік, очниць та сльозовивідних шляхів медичного центру Бней-Ціон в Ізраїлі, а також директор клініки Vardizer Clinic. Досвід роботи – понад 25 років.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-31 08:32:53