Львівський портал

У лікарні помер львів’янин, важкопоранений під час атаки РФ 4 вересня

У лікарні помер 69-річний Богдан Кріль, який дістав важкі поранення під час російського обстрілу Львова 4 вересня. Про це повідомив міський голова Андрій Садовий.

Богдан Кріль під час російського обстрілу Львова 4 вересня отримав важкі поранення. 29 днів він перебував у критичному стані в реанімації, проте врятувати його життя не вдалося.

Чоловік помер ввечері 1 жовтня.

«Після обстрілу його госпіталізували з важкою травмою грудної клітки. Впродовж 29 днів пацієнт був у критичному стані без позитивної динаміки, переніс одну велику і низку менших операцій. З першого дня він був підключений до апарату штучної вентиляції легень, перебував на щоденному діалізі. Причиною смерті стала важка дихальна і ниркова недостатність», – додають у пресслужбі Львівської міськради.

Богдан Кріль став восьмою жертвою російського ракетного обстрілу Львова та другим загиблим мешканцем будинку на вул. Коновальця, 46.

Парастас відбудеться 2 жовтня о 19:00 в храмі св. Йосифа Обручника при монастирі сестер милосердя св. Вінкентія, що на вул. Залізняка, 11. А в четвер, 3 жовтня, о 10:00 тут же розпочнеться чин похорону.

Нагадаємо, уночі 4 вересня російські окупанти атакували Львів дронами і ракетами. Повітряні Сили попереджали, зокрема про «Кинджали» у напрямку Львова.

Загинули семеро львів’ян, в тому числі й двоє дітей. Серед убитих – жінка із трьома доньками.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: зі соцмереж Андрія Садового

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-02 18:51:01