Україна і світ

У Криму підпалили авто російського пропагандиста Кисельова

На території анексованого Кримського півострова невідомий підпалив автомобілі одного з головних російських пропагандистів Дмитра Кисельова, голову прокремлівського медіа Russia Today.

Як повідомив український журналіст Денис Казанський у Telegram, інцидент трапився у ніч проти 17 вересня у Коктебелі.

Журналіст повідомив, що два автомобілі Кисельова підпалили близько другої години ночі. Згоріли Land Rover Freelander та гольф-кар, які стояли біля вілли російського пропагандиста.

Як пише російській Telegram-канал Кровавая барыня, окупаційна влада Криму розшукує невідомого чоловіка, який підпалив автомобілі Кисельова, зазначаючи, що це начебто був спеціальний підпал.

– На ранок сюди приїхало керівництво регіональної „поліції“, а місцеві силовики зайнялися пошуком палія. За попередніми даними, це чоловік, який прийшов на місце у медичній масці та бахілах. Наразі працівники „поліції“ вивчають камери спостереження, а також обходять місцеві аптеки та магазини, намагаючись знайти покупців товарів, які злочинець використав для приховування свого обличчя, — пишуть російські журналісти.

Наразі відсутня будь-яка офіційна інформація щодо підпалу з боку Росії чи окупаційної влади Криму. Україна також не коментувала спалені авто пропагандиста.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Денис Казанський

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-18 01:55:45

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин