Україна і світ

У Координаційному штабі відбулася зустріч з родинами зниклих безвісти ТрО Дніпропетровщини

Представникам родин зниклих безвісти ТрО Дніпропетровщини під час зустрічі у Координаційному штабі надали розгорнуту інформацію щодо специфіки надання документів і про повноваження різних державних структур щодо питань, які ставили родини військових..

Про це повідомляє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

Серед тем, які обговорювали на зустрічі: особливості роботи Національного інформаційного бюро з даними, юридичні тонкощі підслідності різних справ. Йшлося також про можливості розшуку та репатріації тіл загиблих військових та можливості консультацій представника Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.

Фахівці Координаційного штабу розповіли про специфіку надання документів військовими частинами та центрами комплектації, поінформували, що статус «зниклий безвісти» означає, що робота по розшуку оборонця триває. Консультант Координаційного штабу розповів про повноваження різних державних структур щодо питань, які ставили родини військових.

Рідним оборонців з Дніпропетровщини розповіли також про мандат Міжнародного Комітету Червоного Хреста та про приватну ініціативу «Пошук. Полон».

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У зустрічі з рідними та близькими захисників України з Сил територіальної оборони Збройних Сил України взяли участь представники ЗСУ, СБУ (Об’єднаного центру), юристи та консультанти Координаційного штабу.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-05 16:29:09

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин