Україна і світ

У кліпі з Tvorchi: Клавдія Петрівна вперше показала своє обличчя


Напередодні Дня Незалежності України Tvorchi та Клавдія Петрівна (Klavdia Petrivna) презентують спільний трек і кліп під назвою Орбіти. У ролику таємнича співачка вперше показала своє обличчя.

Клавдія Петрівна показала обличчя в кліпі на пісню Орбіти

Кліп на пісню Орбіти наповнений естетикою, харизматичною хореографією та легкою іронією. Соліст гурту Tvorchi Джеффрі та Клавдія Петрівна з’ясовують стосунки через танець.

Зараз дивляться

Особливий сюрприз чекає на шанувальників таємничої співачки, яка з’явилася в кліпі у відкритішому образі, ніж завжди. Орбіти – це перше відео, в якому виконавиця постала камео. За традиційним капелюхом і окулярами можна детально роздивитися її обличчя.

Артисти зізналися, що результат співпраці став несподіваним навіть для них самих. Вони не очікували, що поєднають такі різні стилі музики.

– Це був чистий експеримент. Ми познайомилися просто на студії, зустрілися там навіть трохи насторожені одне до одного. Але вже за годину-дві все понеслося: музика, текст… Ми писали те, що відчували в моменті, тож вона вийшла водночас правдивою, грайливою і з характером, – поділилися Клавдія Петрівна і Tvorchi.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До слова, хто саме ховається за маскою Клавдії Петрівни – невідомо, проте ходять чутки, що це може бути Соломія Опришко. Здогадки про це також підігрів нещодавній кліп виконавиці з Машею Кондратенко на пісню Їде дах, в якому з’явилася Соломія.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-23 11:37:13