Україна і світ

У Києві персонал Хлібного виганяв бабусю, яка попросила гарячої води – розповідь очевидиці

У столичному ресторані Хлібний, за розповідями очевидиці Анни Сергєєвої, літню жінку на прохання дати їй гарячої води виганяли із закладу.

– У заклад зайшла пані у віці. Класична бабуся — чисті охайні речі, правильна мова. Але видно, що їй потрібна допомога. Як мінімум — погрітися. До неї підійшла офіціантка. За її жестами стало зрозумілим, що бабусі нічим не можуть допомогти й просять залишити приміщення, – розповідає Анна у своєму Instagram.

Після цього дівчина разом з другом покликали офіціантку і запитали, про що саме просить бабуся. Та відповіла: “Не знаю, щось поїсти”. Жінка в цей час так і стояла біля входу.

Як з’ясувала Сергєєва під час розмови, дім 85-річна жінки постраждав ще під час вибухів на складах боєприпасів в Ічні на Чернігівщині, а до Києва вона приїхала просити відновити житло. Вона має дві вищі освіти, вдова, володіла невеличким господарством, яке, за її словами, знищили окупанти. Тому й приїхала просити про допомогу.

screenshot 3 2

Жінку звуть Рохля Євгенія Володимирівна, вона 15 вересня 1938-го року народження.

Бабуся на запитання дівчини, чи хоче вона чогось скромно відповіла, що було б непогано хоча б гарячої води, бо змерзла на вулиці. Анна замовила їй чорний чай та три ватрушки.

– І тут нашу розмову перебиває офіціантка: “Ось ваша їжа і чай, але ви маєте піти із закладу, – розповіла Сергєєва.

Вона була обурена такою поведінкою персоналу, адже пенсіонерка була охайно одягнута. Офіціантка сказала, що це адміністратор попросила випроводити бабусю. Прохання покликати цю адміністраторку так і залишилося без відповіді, ніхто так і не підійшов, щоб пояснити ситуацію.

Факти ICTV спробували зв’язатися із закладом у соцмережах, проте поки що нам ніхто не відповів. Слідкуємо за ситуацією та чекаємо на коментар ресторану Хлібний.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Анна Сергєєва


Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-04 22:35:53

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин