Україна і світ

У Франції готуються до “поштового тероризму”: працівників попередили про пакунки з вибухівкою

Генеральний секретаріат з питань оборони та національної безпеки Франції попередив уряд та всіх державних суб’єктів, що їм можуть надіслати пакунки з вибухівкою після того, як схожа ситуація вже відбувалася в Іспанії.

За даними газети Le Figaro, генеральний секретар Стефан Буйон пояснив, що через схожі інциденти в Іспанії виникла необхідність попередити всіх працівників про ймовірну загрозу.

– Доцільно підтримувати зв’язок з відомствами, місцевими органами влади та життєво важливими установами для дотримання безпекових заходів, – вважає він.

Наприкінці листопада до посольства України в Іспанії надійшов конверт, який вибухнув під час огляду коменданта. Його госпіталізували до лікарні з пораненнями.

Потім пакет із вибухівкою відправили компанії Instalaza. Вона виробляє зброю, яку відправляють Україні як військову допомогу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Згодом в будівлю Міністерства оборони Іспанії також надіслали пакет із вибухівкою. А на поштовому відділенні в Іспанії вилучили ще три конверти з очима тварин, адресованих українським дипломатичним установам.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-13 03:03:27

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин