Львівський портал

У ДТП на Львівщині постраждав неповнолітній мотоцикліст

У Шептицькому районі 17-річний мотоцикліст травмувався у ДТП з автомобілем. Його госпіталізували до реанімації. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівщини.

Аварія сталася 25 жовтня, о 13.50 на вулиці Івана Франка в селі Добротвір Шептицького району.

За даними правоохоронців, сталося зіткнення автомобіля Opel Vectra, під керуванням 30-річної місцевої мешканки та мотоцикла Geon Dakar, яким керував 17-річний житель Шептицького району.

Внаслідок зіткнення, мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-26 11:33:58