Україна і світ

У “ДНР” призначили винних внаслідок удару ЗСУ по базі окупантів в Макіївці – ГУР

У так званій ДНР призначили винних внаслідок удару ЗСУ по місцю розміщення російських мобілізованих в окупованій Макіївці на Донеччині.

Як повідомило Головне управління розвідки, покарання нестимуть заступник начальника РОВД Макіївки та ще сім правоохоронців.

– Їх вже заарештовано “міністерством державної безпеки днр”. Всім висунуто офіційне звинувачення у “халатному ставленні до функціональних обов’язків”. Відомо, що обвинувачених не будуть довго утримувати в місцях позбавлення волі, а направлять для виконання завдань на блокпости в районі населених пунктів Опитне та Майорськ, – повідомили у розвідці.

Також відомо, що на територію так званої ДНР масово прибуває особовий склад, який не братиме участь у бойових діях. Їхнє головне завдання – забезпечення посилення контррозвідувального режиму.

За даними ГУР, найбільша увага приділяється місцям розташування підрозділів так званих “кадирівців”, рівень довіри до яких з боку військового командування останнім часом різко знижується.

– Ці підрозділи розподіляються по “пунктах тимчасової дислокації”. Найчастіше їх облаштовують у великих будинках приватного сектору, приміщеннях промислових підприємств та установ, – йдеться у повідомленні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що на початку січня ЗСУ знищили будівлю ПТУ №19 з мобілізованими росіянами у Макіївці Донецької області. Є інформація, що удар було завдано з реактивних артилерійських систем HIMARS.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-17 16:51:25

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин