Львівський портал

У «Дії» запустили рекрутинг до Армії дронів

У «Дії» додали можливість долучитися до підрозділів БпЛА без відвідування територіальних центрів комплектування (ТЦК). Процес максимально спрощений – подати заявку можна онлайн, після чого проводиться співбесіда і підписання контракту. Про це повідомив очільник Мінцифри Михайло Федоров.

За його словами, після подання заяви людина потрапить лише в той підрозділ, який обрала, а на базову військову підготовку кожен охочий потрапить із уже підписаним контрактом. Придатність до служби також підтверджується самостійно ще на етапі подання заяви, тому проходити ВЛК не потрібно.

Федоров розповів, що рекрутинг у «Дії» нагадує пошук роботи. Рекрут обирає бригаду або підрозділ за фільтрами і подає одну чи кілька заявок.

Можна обрати будь-який напрям, пов’язаний із БпЛА: від оператора дронів до інженера. Після цього підписується контракт.

«Дрони стали геймчейнджерами на полі бою, пташки за кілька тисяч знищують техніку за мільйони. Ставайте частиною війни технологій – подавайте заяву про рекрутинг у Дії, щоб бачити результати своєї роботи в новинах», – додав Федоров.

Як повідомляв Львівський портал, у липні 2022 року фандрейзингова платформа United24 разом із Генеральним штабом ЗСУ та Міністерством цифрової інформації оголосили про початок проєкту «Армія дронів». Це програма,  до якої входять системна закупівля дронів, їхній ремонт та оперативна заміна, а також курс навчання пілотів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-17 13:01:37