Львівський портал

У центрі Львова визволили дитину, яку зачинили в авто у спеку

Правоохоронці вивели на свіже повітря 3-річну дівчинку, яку батько зачинив в автомобілі у спеку і пішов. Про це Львівському порталу повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Випадок стався днями на площі Міцкевича. Небайдужі перехожі сповістили велопатрульних про те, що тут у замкненому авто сидить дитина і плаче.

На місце відразу виїхали інспектори. Знайшовши машину, вони побачили, що вікно було прочинене, а всередині працював кондиціонер. Втім вони зуміли розблокувати двері та винести 3-річну дівчинку на свіже повітря.

Патрульні заспокоїли дитину. Коли прийшов батько, з ним провели профілактичну бесіду, аби надалі подібне не повторювалося.

«Ми вкотре наголошуємо, не залишайте дітей в авто у спеку. Якщо ви побачили дитину, залишену саму в автомобілі, негайно викликайте поліцію. Ваші дії можуть допомогти врятувати життя», — кажуть правоохоронці.

Зазначимо, що у спеку в жодному разі не можна залишати зачиненими в авто дітей та тварин. Це може призвести до теплового удару, зневоднення та навіть смерті.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-22 11:35:34