Львівський портал

У центрі Львова 34-річний маріуполець побив іншого чоловіка через раптовий конфлікт

У серпні цього року в центрі Львова 34-річний чоловік наніс важкі тілесні ушкодження іншому чоловікові в результаті раптового конфлікту. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, цьогоріч у серпні на одній із алей у центрі Львова підозрюваний розпивав алкогольні напої разом зі своїми знайомими. Згодом між фігурантом та чоловіком з іншої компанії, яка перебувала поблизу, виник раптовий конфлікт.

В ході сутички підозрюваний наніс декілька ударів по голові та тілу потерпілого, нанісши йому тяжкі тілесні ушкодження. Чоловіка госпіталізували до лікарні, де йому було надано невідкладну медичну допомогу. Наразі він перебуває у стабільно важкому стані.

Правоохоронці повідомили про підозру 34-річному уродженцю Маріуполя. Йому інкримінують заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкоджен, небезпечного для життя в момент заподіяння (ч. 1 ст. 121 ККУ). Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Слідчі дії тривають. Призначено ряд експертиз.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.   

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-09 07:36:41