Львівський портал

У центрах національно-патріотичного виховання Львова відкриють додаткові гуртки

У Львові на базі центрів національно-патріотичного виховання відкриють нові гуртки з домедичної допомоги й тактичної підготовки для учнів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Для створення таких гуртків на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради штат центрів розширили на дві додаткові посади.

З вересня в цих центрах будуть діяти спеціальні гуртки, щоб школярі різного віку, які хочуть опанувати домедичну допомогу і тактичну підготовку, змогли це зробити в позаурочний час.

«Створення гуртків у центрах національно-патріотичного виховання дасть можливість ще більшій кількості школярів вміти надавати домедичну допомогу, опановувати стрільбу та навчитись пілотувати дронами. Ми бачимо зацікавленість дітей, тому раді, що маємо змогу дати їм якісні знання та вміння», – наголосив начальник управління освіти Львівської міської ради Андрій Закалюк.

Станом на 29 липня у Львові є 10 таких центрів, з вересня має запрацювати ще чотири. Відтак всі учні 10-11 класів Львова будуть вивчати «Захист України» у центрах національно-патріотичного виховання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ілюстративне

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-29 16:09:37