Львівський портал

У Брюховичах чоловік колодою забив свою товаришку по чарці

Пиятика у Брюховичах завершилась убивством: 39-річний чоловік забив дерев’яною колодою свою товаришку по чарці, а потім побив ще її співмешканця. Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції Львівщини.

Фатальний випадок стався 12 липня у Брюховичах. Тут в одному з будинків троє людей розпивали алкоголь.

Раптом між ними виник конфлікт, в ході якого гість, 39-річний мешканець Яворівського району, побив дерев’яною колодою по голові та тілу 56-річну власницю дому, а потім – її співмешканця. Після цього зловмисник утік.

Від отриманих травм жінка померла, а чоловік вижив, втім госпіталізували у важкому стані. Зараз він перебуває під наглядом лікарів.

Затримали кривдника за допомогою відео з камер спостереження. Йому вже оголосили підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.115 (умисне вбивство) та ч.2 ст.15 – п.1 ч.2 ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Обвинуваченого помістили під варту. Максимальне покарання, яке йому загрожує, – довічне позбавлення волі. Слідство триває.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-19 12:08:58