Україна і світ

Twitter може стати повноцінним банком: з кредитними картками та грошовими переказами

Компанія Twitter працює над власною платіжною системою для клієнтів. Маск хоче збільшити дохід корпорації, але для цього потрібен розвиток у фінансовому плані.

Це стало відомо завдяки заявкам Twitter на отримання ліцензій у США на розробку програм та сервісів для платежів. Оплата впроваджуватиметься у саму соцмережу.

Проєктом займеться директор з управління продуктами в Twitter Естер Кроуфорд, яка також і найближчий помічник Маска. Враховуючи, що рекламний бізнес не сильно допомагає сервісу залишатися на плаву, Ілону потрібно шукати інші способи заробітку. кредитні картки.

Зараз дивляться

Спочатку у сервіс додадуть тільки фіатні валюти. За заявою експертів, згодом підтримуватимуться і криптовалюти, можливо з одним із наступних оновлень.

Щоб вся ця система працювала справно, потрібний серйозний захист. Команда Кроуфорд вже працює над безпекою рахунків та конфіденційності користувачів.

Нагадаємо, що Ілон Маск офіційно придбав Twitter восени минулого року, і всіма силами намагається врятувати сервіс від банкрутства. Взимку у Twtitter дозволили політичну рекламу, яку заборонив ще 2019 року колишній керівник сервісу. Це величезний прибуток, і Маск не збирається його упускати.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-31 12:58:58