Львівський портал

Троє випускників львівських шкіл отримали найвищі бали на НМТ

19 липня завершилась додаткова сесія національного мультипредметного тесту, яка тривала з 11 липня. На Львівщині один учасник отримав 400 балів, а двоє отримали по 200. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Відтак, у Львівській області за результатами додаткової сесії НМТ один учасник  отримав 400 балів (з історії України та англійської мови) – випусник 2024 року навчально-виховного комплексу Школа-гімназія І-ІІІ ступенів Блаженного Климентія та Андрея Шептицьких, а  також двоє учнів здобули по 200 балів: випускниця 2024 року ліцею №38 Львівської міської ради (англійська мова), а також випускник 2024 року середньої загальноосвітньої школи №1 м. Львова (також англійська мова).

За словами директорки Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариси Середяк, Львівщина цього року є лідером за кількістю 200-бальників з іноземної мови. Серед закладів освіти лідирує Львівський фізико-математичний ліцей, 56 випускників якого отримали 200 балів, з них один 800-бальник.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-30 10:11:22