Україна і світ

Тривалі тривоги через МіГ-31: експерт озвучив шлях вирішення проблеми

Проблему кількагодинних тривог, яка пов’язана зі зльотом МіГ у повітря, можна вирішувати за типами попереджень.

Про це в ефірі телемарафону Єдині новини повідомив військовий експерт Олександр Мусієнко.

– Мені здається, що це можна вирішувати за типами тривог і попереджень, які можуть з’являтися. Тобто, коли одразу йде попередження, що це якийсь плановий виліт однієї одиниці МіГ, тобто це один МіГ, який літає над Чорним морем, відповідно у нього є одна ракета. Звичайно, ми не знаємо, буде пуск чи не буде. І часу, наприклад, скажімо так, для деяких регіонів, особливо Півдня, буде небагато, аби перейти в укриття, – говорить він.

Тож, на думку експерта, можна робити градацію згідно того, де літає Міг, де він знаходиться у даний момент. Таким чином, вдасться визначати, для яких територій тривога є найбільш пріоритетною і вираховувати час підльоту можливої ракети, зазнає Мусієнко.

Зараз дивляться

– Ну, наприклад, ви розумієте, що Миколаїв та Луцьк з Чорного моря – це різний час. І відповідно диференційовано до цього ставитися, – додає він.

Нагадаємо, що 17 листопада президент України Володимир Зеленський доручив Міністерству оборони, Генштабу та Кабміну знайти рішення, щоб злети російських винищувачів МіГ-31, які є носіями аеробалістичних Кинджалів, не паралізували країну на години.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Війна в Україні, тривоги

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-17 19:59:06

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин