Україна і світ

Треба бути людиною: Приходько прокоментувала скандал із бійцем ЗСУ

Співачка Анастасія Приходько прокоментувала скандал за участю бійця ЗСУ. Артистка та військовий не поділили дорогу, через що звернулася до передплатників, щоб ідентифікувати кривдника. Тепер історія здобула продовження.

Дорожня подія сталася наприкінці серпня – артистці посварилася з водієм елітного авто Bentley, через що вона попросила користувачів дізнатися, ким є чоловік.

– Друзі потрібна Ваша допомога! Дуже хочу знати, хто це. Бо так хамити коли ти ще й не правий, може тільки він! Я розумію – Bentley, всі справи, ну треба ж бути людиною… – підписала знімки артистка з водієм спорткара.

Пізніше публікацію Приходько прокоментував сам чоловік – це військовослужбовець Микола Олофінський, який пояснив свою позицію. Він заявив, що чемно звернувся до водія автомобіля, в якому сиділа Анастасія, на що отримав гостру відповідь. Микола заявив, що аварійної ситуації не було, бо обидва водії бачили один одного.

Приходько вже відповіла військовослужбовцю і запевнила, що це він першим почав розмову.

– Людина, яка виїжджала з пішохідної зони, подумала, що правила дорожнього руху не для неї писали. Щоб він у нас не в’їхав, йому було подано сигнал – чоловік почав сигналити у відповідь, вирівнявся з нами і почав розмову. Мені воно було не потрібне, на відміну від нього. Чому така реакція була у людини – не знаю, але вона визнає, що говорила на підвищених тонах, причому від початку, – заявила Анастасія.

Співачка додала, що нормальна розмова не привела б до такої ситуації, і артистка не мала б бажання дізнатися, ким є Микола.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше зірка вже потрапляла у скандал – Приходько посварилася з Потапом, називаючи його де**мом. Олексій відповів, що зараз не час з’ясовувати стосунки між собою, поки що є спільний ворог.

Анастасия Приходько
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-31 18:00:02