Україна і світ

Трамп заявив, що міг би “дозволити” РФ окупувати частину України для уникнення війни

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що на місці чинного американського лідера Джо Байдена домовився б із Росією про недопущення повномасштабного вторгнення в Україну навіть ціною окупації додаткових територій.

Про це Трамп сказав в інтерв’ю для ведучого Fox News Шона Генніті. Він згадав, як за попередніх президентів РФ окупувала частини Грузії та України, а за часів Байдена отримала так званий шведський стіл.

– А за Трампа вони, Росія, нічого не захопили, бо Путін розумів, що ніколи б цього не зробив. І це навіть без укладання угоди. Я міг би це зробити. У найгіршому випадку, я міг би домовитися про те, щоб вони (Росія, – Ред.) щось захопили. Ви ж знаєте, що (в Україні, – Ред.), є певні райони, які є російськомовними, відверто кажучи, – пояснив експрезидент США.

За даними видання The Daily Beast, коли американський ведучий Шон Хенніті показав частину інтерв’ю з Трампом у своїй телевізійній передачі, там були вирізані уривки з його пропозиціями дозволити РФ захопити частину території України.

Зараз дивляться

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше Трамп заявляв, що міг би вирішити війну за 24 години, влаштувавши особисті переговори президента України Володимира Зеленського та російського диктатора Володимира Путіна.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-09 01:31:50

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин