Україна і світ

Тіна Кароль подарувала квартиру сім’ї хлопчика, який вів щоденник у Маріуполі

Співачка Тіна Кароль подарувала квартиру сім’ї дев’ятирічного Єгора Кравцова, який вів особистий щоденник під обстрілами в зруйнованому російськими окупантами Маріуполі.

Після того, як сім’ї хлопчика вдалося вибратися з окупації, небайдужі українці дозволили їм улітку пожити в київській квартирі безкоштовно. Дізнавшись, що вони не мають житла, Тіна Кароль вирішила зробити дорогий і дуже потрібний подарунок. Про це розповіли під час телемарафону Єдині новини.

tyna karol podaryla kvartyru

За словами мами хлопчика, одного разу з нею зв’язався менеджер співачки, поцікавившись, чи є в них власне житло.

– Сказав, що вона читає на концертах щоденник, він спитав, чи є де нам жити. Я сказала, що ні, і він сказав, що Тіна Кароль хоче подарувати нам квартиру. Це був шок, – зізнається жінка.

Уже невдовзі родина поїде до міста Бурштин Івано-Франківської області. Саме там артистка купила для них квартиру та одразу меблювала. Поруч ліс, озеро, майданчики для ігор.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Слова із щоденника хлопчика, очевидно, знають не лише в Україні, а й за її межами. Саме йому належать такі фрази, як – Мені вісім років, сестрі – 15, мамі – 38 і вона потребує перев’язки… Я втратив двох собак, бабусю Галю та улюблене місто Маріуполь.

Тіна Кароль
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-12 15:06:06

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин