Україна і світ

Тіло, як у спортсменки: стала відома вага Кім Кардаш’ян після схуднення

Зірка реаліті-шоу Кім Кардаш’ян розповіла про своє екстремальне схуднення. Щоб похвалитися змінами у вазі, вона змінила спосіб життя.

Тести щільності кісток та відсотка жиру в організмі показали, що Кім має спортивне тіло. Це було необхідно для того, щоб влізти у сукню Мерилін Монро до заходу Met Gala.

Результати засвыдчили, що вона знизила відсотковий вміст жиру в організмі з 25% у травні 2021 року до 18,8%. Що стосується ваги – її вдалося зменшити з 56 до 51 кг.

Примітно, що тести проводили у фургоні, де розташована необхідна апаратура. Експерт, який допоміг Кім пройти тест, заявив, що її кістки міцніші, ніж у 93-97% населення.

І хоча зміни можуть здатися для багатьох дивовижними, від цього помітно постраждало здоров’я Кардаш’ян – раніше Кім зізналася, що страждала від псоріатичного артриту, викликаного тритижневою дієтою перед Met Gala 2022. м’ясо.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Але навіть до заходу Met Gala 2022 Кім не встигла схуднути до необхідних показників – після нього стало відомо, що вона зіпсувала сукню Мерилін Монро, яку взяла в оренду спеціально для червоної доріжки.

Кім Кардаш'ян
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-05 10:45:37

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин