Україна і світ

Тетяна Літвінова розповіла про зради першого чоловіка

Кулінарна блогерка та екссуддя шоу МастерШеф на СТБ Тетяна Літвінова розповіла про зради першого чоловіка.

Тетяні Літвіновій зраджував чоловік

За словами блогерки, вона не усвідомлювала, що чоловік може зраджувати їй з подругою. Водночас Тетяна розуміла, що в стосунках є проблеми.

– Мій чоловік приходить о першій, другій щодня, хоча працює з 09:00 до 18:00. І чомусь не хоче вдома бути. Я не могла збагнути, що мені хтось може зраджувати. У мене із самооцінкою завжди все було в порядку, – зізналась Літвінова.

Зараз дивляться

Тетяна зазначила, що не намагалася знайти причину того, чому чоловік їй зраджує.

– Я просто розуміла, що мені погано в цих стосунках. І якщо я не піду – я просто помру. Мені було настільки погано вже, це була гра в одні ворота. Я кажу йому: Ну залишся сьогодні вдома з нами, не йди нікуди. А він там в карти, там ще щось, з хлопцями. А я телефон ніколи не перевіряла, стежити – це дуже брудно, це не гарно. Тому я справді думала, що він десь там грає в карти з хлопцями, – поділилась Літвінова.

Блогерка вважає, що вони з чоловіком були дуже різними. Наразі Тетяна не шкодує про розлучення, адже після цього в неї почалося нове життя.

За словами Літвіної, колишній чоловік не дуже хоче підтримувати з нею зв’язок. Однак іноді експодружжя спілкується, адже має спільного 24-річного сина Володимира.

Фото: Тетяна Літвінова

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-03-01 11:56:05

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин