Україна і світ

Сєвєродонецьк в окупації живе неначе у середньовіччі: немає навіть технічної води та світла

Сєвєродонецьк живе неначе у середньовіччі, тому що російські загарбники надали постачання електрики лише у декілька десятків житлових будинків.

Про це повідомляє Луганська ОВА з посиланням на керівника військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецька Олександра Стрюка.

– Місто живе досить складно, фактично у середньовіччі, оскільки світло є в кількох десятках будинків, а їх там понад сім сотень багатоквартирних. Вода є погодинно, і то лише також у кількох десятків будинків старого міста, частково десь у новій райони, але не вище 1-2 поверхів, – розповів глава ВЦА.

За його словами, у Сєвєродонецьку спостерігається дефіцит навіть технічної води, а сміття із дворів практично не вивозиться.

– Пошкоджена інфраструктура до такого ступеня, що та подача, яка здійснюється, не доходить до користувачів. Є дефіцит технічної води. Я вже не кажу про опалення, якого немає, і окупаційною владою не було зроблено. Загалом гуманітарна ситуація досить складна. Вже не говорячи про сміття та будь-які інші блага цивілізації у місті, – зазначив Стрюк.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Луганська ОВА

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-01 22:26:30

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин