Україна і світ

Суд у справі Маска та Twitter на $44 млрд призначили на жовтень

Суд між Twitter та Ілоном Маском отримав свою дату – він призначений на жовтень 2022 року. Суперечка на $44 млрд затяглася, і восени стане відомо, яка зі сторін виявилася правою.

Відомо, що судовий процес у середині осені триватиме п’ять днів — рішення було ухвалено під час першого слухання справи щодо прискорення розгляду. Позов із боку Twitter був поданий після заяв Маска про відмову від угоди на $44 млрд, за якою сервіс перейде у володіння мільярдера.

На першому слуханні обидві сторони озвучили свої аргументи щодо правоти – адвокат Twitter назвав Маска “заклятим ворогом”. Схоже, розгляди будуть запеклими з огляду на настрій.

Провідний радник Twitter Вільям Севітт заявив, що невизначеність, що нависла над компанією, завдає шкоди соцмережі, і це потрібно вирішити якнайшвидше. Радник звинуватив Маска у зневажливому ставленні до Twitter, у тому числі й у межах сервісу, коли мільярдер дозволяє собі критику.

Сторона Ілона заявила, що не проти припинити правочин у найкоротші терміни.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше експерти вже спрогнозували результати судового розгляду Маска та Twitter. Юристи вважають, що главу Tesla можуть змусити закінчити угоду та придбати соцмережу, оскільки аргументи мільярдера не дуже переконливі.

Илон Маск
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-20 12:58:33

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин