Україна і світ

Стояв на балконі: людині уламком відірвало голову під час обстрілу Вишгорода

У Вишгороді через ракетних удар Росії 23 листопада постраждало 35 людей, з них 5 загинуло – 4 чоловіки, одна жінка. Одній людині уламком відірвало голову, коли та перебувала на балконі.

– Один із загиблих стояв на балконі, і йому уламком відірвало голову. Хочу зазначити, що тривога лунала вже багато часу, але люди не переходили в укриття. Цей випадок показує, що немає безпечної території. Якщо б ці мешканці цих будинків перейшли в укриття, то вони залишились би живими, – заявив під час брифінгу очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Зазначається, що тіла виявляли поліцейські як біля будинку, так і в середині.

– Сьогодні вранці померла жінка – п’ята жертва вибуху. 30 людей перебувають у лікарні, – заявив начальник Нацполіції.

Крім того, серед постраждалих – 6 дітей, вони отримали легкі поранення.

Загалом пошкоджено чотири будинки, дитячий садок та навчальний заклад. Водночас зараз на місці вже розгорнуто пункти незламності та обігріву.

Всього на Київщині внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено 8 будинків у Забір’ї, Чабанах, Глевасі та Українці, постраждала 41 людина.

– На жаль, чоловік із 1 поверху багатоповерхівки у Фастівському районі також отримав осколкове поранення”, – сказав начальник облполіції.

Також постраждали 6 співробітників енергетичної галузі.

Нагадаємо, що 23 листопада Росія 70 ракетами та 5 дронами атакувала міста України, внаслідок чого в багатьох містах зникло світло та водопостачання.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Андрій Нєбитов

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-24 15:19:58