Україна і світ

Стінг перервав свій концерт у Варшаві заради емоційної промови на підтримку України

Британський музикант Стінг назвав війну в Україні абсурдом, збудованим на брехні. Артист вкотре публічно підтримав нашу країну, і нагадав, що ця війна шкодить всьому людству.

Про це він заявив під час свого концерту у Варшаві, де порадував фанів сольним виступом. Співак зазначив, що альтернативою демократії є насильство.

– Йдеться про тиранію, яка у будь-якому випадку базується на брехні. Вони пропорційні – тиран бреше своєму народу, але в першу чергу собі, – заявив Стінг.

Артист вважає, що така ситуація неприпустима, і з нею треба боротися, навіть під страхом опинитися за ґратами чи померти.

– Потрібно ризикнути та відстояти своє право говорити правду та захистити свободу. Війна в Україні – це абсурд, збудований на брехні, – наголосив виконавець.

Гордон запевняє, що приймати брехню тиранії в жодному разі не можна, адже вона проковтне світ.


Після свого емоційної промови він виконав легендарну пісню Tears from the stars.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Не лише Стінг активно підтримує Україну зі сцени – так чинять і інші світові зірки, які закликають світ зупинити війну. Для деяких навіть сцена не потрібна – французький актор Ален Делон читає вірші Тараса Шевченка, і невдовзі його версією зможуть насолодитися усі охочі.


Стінг перервав свій концерт у Варшаві заради емоційної промови на підтримку України
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-31 17:10:03