Україна і світ

Справедлива відповідь за атаки по Костянтинівці та багатьох інших містах: Зеленський про удари по позиціях РФ

Українські бійці завдають потужних ударів російським окупантам у відповідь на терор. Вони вираховують позиції ворога, з яких РФ б’є по українських містах. Кожна знищена позиція терористів – це врятовані життя наших людей.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у відеозверненні за 24 березня 2023 року.

– Я дякую і Збройним Силам, і розвідці, і воїнам Служби безпеки – кожному і кожній, хто долучається до виконання цього завдання… До справедливої вогневої відповіді саме тим, хто є джерелом терору, – наголосив глава держави.

Президент відзначив українських бійців, які за минулу добу дали найкращий результат, зокрема, на Донецькому та Запорізькому напрямках.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зараз дивляться

– Передусім на Донеччині. Славетна 72 окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців – дякую вам, хлопці! Морпіхи 36 бригади – молодці! 55 окрема артилерійська бригада Запорізька Січ – дякую вам, воїни, за незмінну влучність, за справжній військовий гарт! Морпіхи тридцятьпʼятки та 79 бригада ДШВ – дякую вам! Запорізький напрямок: 44 артилерійська бригада імені гетьмана Данила Апостола – теж дякую за влучність, – зазначив президент України.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-24 22:13:41

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин