Львівський портал

Спортсмени зі Львівщини здобули 12 медалей на Кубку України з важкої атлетики

Важкоатлети зі Львівської області здобули одну золоту, вісім срібних та три бронзові медалі на Кубку України, який проходив у Вінниці з 8 по 14 вересня. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні спорту Львівської ОВА.

Зокрема, Анна Кірстюк виборола три срібні нагороди. В активі львівської спортсменки 78 кг у ривку та 95 кг у поштовху (вагова категорія 81 кг). 

Спортсмен Сорока Віталій також виборов три «срібла»  у ваговій категорії 61 кг. У ривку юному богатирю підкорилися 95 кг, а в поштовху 120 кг. Він вперше виконав норматив МСУ. Важкоатлетові ще немає 16 років. 

Три «бронзи» у цій же ваговій категорії виборов майстер спорту Андрій Лишега.

«Золото» у ривку (159 кг) та два «срібла» у поштовху (189 кг) і сумі двоборства (348 кг) у боротьбі здобув Анатолій Горідько у ваговій категорії 96 кг.

Вікторія Ткаченко  фінішувала на сьомій позиції у ваговій категорії 64 кг. На шостій позиції вона опинилася у ривку. Також слід зазначити, що Вікторія виконала практичні та теоретичні вимоги для отримання звання судді національної категорії з важкої атлетики.

Богуш Сергій замкнув десятку найсильніших атлетів у ваговій категорії 81 кг. У ривку львівський спортсмен фінішував на восьмій позиції. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.   

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-17 10:55:16