Львівський портал

Співак Максим Бородін запрошує львів’ян на концерт просто неба під зорями

У середу, 14 серпня о 19:00, у Львові співак Максим Бородін проведе концерт просто неба на даху !FESTrepublic. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

У супроводі музикантів півфіналіст «Голосу країни-12» виконає найкращі пісні, які вже стали хітами – «Якби не ти», «Не відпускай», «Скажи мені», «Моя країна», «Зозуленька» та багато інших, а також авторських версій відомих українських композицій.

Особливої атмосфери додасть локація, де й відбудеться подія: просто неба на даху !FESTrepublic та із неймовірно красивим видом на нічне місто.

Організатори зазначають, що Максим Бородін вразить усіх своїм потужним голосом та здатністю донести найглибші почуття через музику.

«Запрошуємо на незабутній концерт талановитого Максима Бородіна на даху під зорями! Це буде вечір, наповнений чарівною музикою та магічною атмосферою, тож встигніть зайняти найкращі місця», – кличуть на концерт організатори VINIL concert agency.

Квитки доступні за цим посиланням.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.



Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-23 17:44:25