Україна і світ

Слова створювалися на передовій: Антитіла випустили кліп на пісню Hello

Гурт Антитіла випустив англомовну версію пісні Hello та відеокліп спеціально для BBC. Це перша пісня після співпраці з Едом Шираном, коли вони записали трек 2Step.


Нова робота увійде до майбутнього англомовного альбому. Пісня стане саундтреком до фільму від ВВС про війну в Україні. Картина дістала назву Frontman – Frontline. У роботі покажуть творчість гурту, війну, а також службу музикантів на передовій.

До ролика потрапили кадри з версії 2019 року. Новий матеріал було знято у Харківській області, де учасники групи проходять службу.

– Ми створили англомовну версію пісні Hello майже одночасно з українською. Нова реальність змусила переосмислити цю пісню – слова створювалися на передовій, і розкриють нові сенси. За допомогою цієї пісні ми кричимо словами про справедливий для України світ, а також про наслідки, якщо світ не зупинить війну, – заявив соліст Тарас Тополя.

За словами лідера гурту, пісня втілює звернення до людства, щоб Україну почув світ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше лідер гурту Тарас Тополя розповів про службу на фронті та атмосферу в гарячих точках. Він заявив, що дуже хоче повернутися на сцену найближчим часом, і впевнений, що за останні п’ять місяців Тарас та його колеги зробили те, за що не соромно дивитись у вічі дітям.


Тарас Тополя
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-05 11:02:13

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин