Україна і світ

Синєгубов не виключає нового наступу окупантів на Харківщині

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов не виключає можливий контрнаступ російських військ на території області.

Про це він заявив в ефірі національного телемарафону. Синєгубов наголосив, що ЗСУ контролюють ситуацію на фронті та готові до будь-якого сценарію.

– Дійсно, ми чуємо інформацію про спроби повторного наступу на місто Харків, на населені пункти Харківської області. Ми до цього готові, наші ЗСУ сильні і готові реагувати на будь-які спроби ворога подібного характеру, – сказав він.

Синєгубов нагадав, що ворог постійно намагається атакувати на Куп’янському напрямку, але зазнає втрат і відступає на раніше зайняті позиції.

Зараз дивляться

Наразі російські війська посилюють свою присутність на лінії фронту.

– Це Куп’янський, Дворічанський напрямок, а також і в напрямку Кремінної. Ми це бачимо, на меті ворога – не дати ЗСУ просунутися вперед. Там ідуть певні маневри і ми не виключаємо дійсно спроби контрнаступу з боку ворога. Однак наші бійці повністю до цього підготовлені, – наголосив Синєгубов.

Раніше нового наступу окупантів у Харківській та Запорізькій областях не виключив секретар РНБО Олексій Данілов.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За його словами, Росія також не відмовилася від планів повністю захопити Донецьку і Луганську області, і намагатиметься досягти наочних результатів до річниці свого повномасштабного вторгнення 24 лютого.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-08 14:50:45