Україна і світ

Сім’я застреленої Галини Гатчинс подала в суд проти Алека Болдвіна

На американського актора Алека Болдвіна подала в суд сім’я вбитої ним на зйомках фільму Іржа Галини Гатчинс. До суду в Лос-Анджелесі надійшов позов від батьків і сестри оператора – вони вимагають компенсацію.

Крім того, за словами родичів, якби Галина була жива, вона вивезла б їх із України, коли почався повномасштабний наступ РФ.

Адвокат сім’ї Глорія Олред розповіла, що мати Галини працює медсестрою, де допомагає у догляді за пораненими бійцями під Києвом. Сестра оператора сама доглядає за двома дітьми, поки її чоловік захищає Україну на фронті.

Зараз дивляться

– Для нас очевидно, що по відношенню до всіх наших клієнтів завдано шкоди і що вони не зможуть насолоджуватися життям так само, як насолоджувалися, коли їхня дорогоцінна Галина була жива. А містер Болдвін навіть не звернувся до них із вибаченнями, – сказала юрист.

Алек Болдвін прийшов до фінансової угоди з чоловіком Гатчинс, проте до родини вбитої він не звернувся. Тепер вони просять компенсацію за заподіяння емоційного стресу, недбалість і втрату близької людини.

Нагадаємо, раніше Алеку Болдвіну було пред’явлено кримінальне звинувачення в ненавмисному вбивстві оператора Галини Гатчинс.

Тепер йому загрожує до 18 місяців в’язниці і штраф у розмірі $5 тис. Є й інший варіант, який передбачає покарання за нехтування безпекою без належної обережності і обачності, а також використанні вогнепальної зброї – до п’яти років в’язниці.

Нагадаємо, 21 жовтня 2021 року Алек Болдвін застрелив Галину Гатчинс. Револьвер, з якого актор стріляв на зйомках, виявився заряджений бойовими патронами.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-10 17:24:51