Україна і світ

Сили оборони України відбили атаки в районах 10 населених пунктів Донеччини і Луганщини

Ілюстративне фото

🔥 Ситуація щодо російського вторгнення

Противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони України на окремих напрямках, продовжує обладнувати оборонні рубежі на лівому березі Дніпра.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України.

Зазначається, що російські війська ведуть наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. «За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів: Новоселівське Луганської області; Білогорівка, Бахмут, Бахмутське, Времівка, Красногорівка, Мар’їнка, Новокалинове, Новомихайлівка, Первомайське Донецької області», — йдеться в повідомленні Генштабу ЗС України.

За інформацією ГШ ЗСУ, без суттєвих змін залишається обстановка на Волинському та Поліському напрямках, проте республіка білорусь і надалі підтримує збройну агресію російської федерації проти України, надаючи їй інфраструктуру, територію та повітряний простір.

«Зберігається загроза завдання противником ракетних та авіаційних ударів, зокрема із застосуванням ударних БПЛА з території та повітряного простору республіки білорусь», — попереджає Генеральний штаб ЗСУ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Протягом минулої доби противник завдав 4 ракетних та 23 авіаційні удари, здійснив понад 70 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-11-15 07:56:30