Україна і світ

Швидко і надійно: як загорнути млинці трикутником

Фаршировані млинці можуть стати справжньою окрасою вашого столу, якщо ефектно їх подати. Найвдаліший приклад — традиційні українські бендерики з м’ясною начинкою у формі трикутника.

Як загортати млинці трикутником — у матеріалі Фактів ICTV.

Як загорнути млинці трикутником — покрокова інструкція

Існує декілька способів, як загортати млинці трикутником. Це дуже просто і не потребує якихось особливих зусиль.

Відкритий трикутник ідеально підходить для млинців з рідкою начинкою, як-от сир зі сметаною, варення або варене згущене молоко.

Щоб згорнути млинець трикутником, треба рівномірно розподілити начинку по всій площі млинця, скласти його навпіл, а потім ще раз. Так можна отримати відкритий трикутник, де начинка буде лише з одного боку.

Другий варіант –  подвійний закритий трикутник, який надійно закриває начинку всередині млинця. Це найкращий спосіб для налисників з м’ясом, грибами, ікрою тощо. Для цього начинку слід викласти тонким шаром у центрі млинця, потім загнути всередину чотири круглих краї, щоб утворився квадрат, а далі просто скласти його навпіл.

Для створення бендериків розріжте млинець на дві половинки. Загніть круглий край кожної половинки всередину, потім ближче до краю викладіть начинку, далі загорніть правий і лівий кути млинця так, щоб сформувати трикутник. Залишиться тільки заправити кінчик млинця всередину бендерика.

Ще один цікавий спосіб загорнути трикутником млинці – конус. Він вважається найкращим для начинки, яка добре тримає форму – як-от густого крем-сиру чи паштету. Складіть млинець навпіл, а потім згорніть його від одного краю до іншого, щоб отримати красивий конус.

Тепер ви знаєте, як загорнути трикутником млинці – швидко, надійно, ефектно.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2025-02-12 17:13:00