Україна і світ

Шоу виглядатиме убого: росіяни змушені перенести “референдум” на Херсонщині – Соболевський

У Херсонській області російські загарбники знову змушені перенести термін проведення псевдореферендуму через відсутність підтримки місцевих жителів, попри спроби окупантів сформувати хоча б мінімальну кількість виборчих комісій.

Про це заявив заступник очільника Херсонської облради Юрій Соболевський. На його думку, росіяни й самі розуміють, що шоу, яке вони планують на Херсонщині, виглядатиме відверто убого.

– Є ще одна ймовірна причина – страх політичних наслідків, коли після проведення шоу та фактично анексії Херсонської області ЗСУ деокупують регіон. Оркам доведеться змиритися зі втратою. Вони вже розуміють, як розвиватимуться події в області. Окупантам, які “загостилися”, час збирати речі або ж готуватися до смерті, – переконаний Соболевський.

24 лютого Росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України, тимчасово окупувавши частину Херсонської, Миколаївської, Запорізької, Харківської, Луганської та Донецької областей.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Росіяни планують провести псевдореферендуми для “приєднання захоплених територій” до складу Росії. Президент Володимир Зеленський заявив, що тоді Україна припинить будь-які переговори з країною-агресором.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-18 01:57:27

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин