Україна і світ

Що відбувається в деокупованій Макіївці

Кілька діб тому Сили оборони України остаточно звільнили від ворога населений пункт Макіївка, що на Луганщині. І хоча українських захисників у самому селищі немає – ворог, розлючений поразкою, постійно обстрілює населений пункт з артилерії, мінометів та танків.

– Наразі росіян у селищі немає, – розповідає супроводжуючий нас військовослужбовець ЗСУ «Радик». – Вони стягнули на цей напрямок багато різних сил. Постійно працює артилерія, особовий склад та техніка ворога ховаються у посадках навколо селища. Вчора їх диверсійно-розвідувальна група намагалася зайти у Макіївку але була відбита.

На вулицях ми не побачили жодної живої душі, а в селищі вже майже не залишилося жодного вцілілого будинку. Не вціліла навіть вишка стільникового зв’язку.  У центрі Макіївці та у розбитих будинках й досі знаходяться тіла загиблих рашистів, які є німими свідками «дутої величі» росармії.

Наші військові кажуть, що ми маємо велику перевагу над росіянами у бойовому дусі. Перемоги ЗСУ на Харківщині і Херсонщині та стрімке звільнення наших територій сильно деморалізували російське військо тож чекаємо на наступні гарні новини з фронту.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото автора

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-11-15 20:14:05