Україна і світ

Шахтар зіграв внічию із Селтіком в ЛЧ та гарантував собі євровесну

Донецький Шахтар розійшовся нічиєю із шотландським Селтіком у межах п’ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2022/23. Зустріч відбулася у Глазго на стадіоні Селтік Парк та завершилася з рахунком 1:1.

Першу нагоду відзначитися у грі отримали господарі поля. Хавбек Меттью O’Райлі після пасу від партнера пробив з лінії штрафного, але м’яч пролетів повз стійку воріт Анатолія Трубіна.

У середині першого тайму спершу намагався пробити Ліел Абада, але його удар заблокував захисник.

Після цього грецький форвард Селтіка Георгіос Якумакіс зіграв на добиванні в штрафному та відправивши м’яч у правий нижній кут воріт.

Незадовго до перерви Якумакіс міг подвоювати, але врятував Трубін. Шахтар відповів ударом головою Михайла Мудрика, але загрозу впевнено ліквідував Джо Гарт.

На 58-й хвилині гірникам вдалося зрівняти. Мудрик вирвався у контратаку та потужно пробив у сітку воріт із середньої відстані.

Відповідь Селтіка не забарилася, але з ударом низом від японця Кього Фурухасі легко впорався Трубін. На 72-й хвилині хороший момент змарнував Данило Сікан, не зумівши влучити у пусті ворота – м’яч полетів убік від правої стійки воріт.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У паралельному матчі квартету F РБ Лейпциг завдав поразки мадридському Реалу з рахунком 3:1. Лідером групи залишається Реал з десятьма очками, другим йде РБ Лейпциг (9), Шахтар (6) третій і Селтік (2) останній.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-10-26 02:53:40

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин