Україна і світ

Шахтар обіграв Динамо у матчі з вилученням та нереалізованим пенальті

Донецький Шахтар обіграв київське Динамо у матчі сьомого туру чемпіонату України з футболу. Зустріч відбулася у Львові на Арені Львів та звершилася перемогою гірників з рахунком 3:1.

Рахунок у матчі в середині першого тайму відкрив Олександр Зубков. Спершу Михайло Мудрик подав кутовий, Траоре виграв боротьбу у Забарного і скинув кулястого на лінію воротарського, після чого Зубков відправив м’яч у сітку воріт Руслана Нещерета.

Ще до перерви гірники мали нагоду подвоїти перевагу, отримавши право пробити пенальті. Але голкіпер киян впорався з ударом Лассіна Траоре.

У другому таймі на 46-й хвилині динамівцям вдалося зрівняти – Владислав Ванат випередив Валерія Бондаря на м’ячі та головою розстріляв ворота Анатолія Трубіна.

Та вже через хвилину гірники знову вийшли уперед після точного удару у дальній кут воріт від Михайла Мудрика.


На 69-й хвилині підопічні Мірчи Луческу залишилися у меншості після фолу Іллі Забарного, за який рефері зустрічі Катерина Монзуль нагородила захисника прямою червоною.

Крапку у матчі поставив Данило Сікан, який переправив м’яч у ворота суперника після подачі від Мудрика. У підсумку 3:1.

Наразі лідером чемпіонату України з футболу є Дніпро-1, в активі якого 18 очок. Друга сходинка за Шахтарем (16), третім йде Металіст (13). Київське Динамо наразі на дев’ятій сходинці із дев’ятьма очками.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ФК Шахтар

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-10-16 22:29:20

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин