Україна і світ

Серіал Шантарам: де і коли дивитись екранізацію міжнародного бестселера

На стримінговій платформі Apple TV вже восени вийде серіал Шантарам. Книжковий бестселер вирішили екранізувати ще в 2018 році, а телеекранізацією книги зайнялися Apple Inc.

Коли відбудеться прем’єра серіалу Шантарам

Прем’єра екранізації автобіографічного роману Грегорі Девіда Робертса Шантарам відбудеться 14 жовтня 2022 року. Головну роль у серіалі Шантарам зіграв Чарлі Ганнем, якого ви можете знати з гри в Джентльменах і З міркувань совісті. Також у серіалі знімалися Александр Сіддіг із Гострих картузів та Венсан Перес із фільму Секрет.

За сюжетом серіалу, як і в книзі, австралійця Ліна, який підсів на героїн, засуджують до великого тюремного терміну за пограбування. Він тікає з в’язниці і опиняється в Індії. У Бомбеї він видає себе за лікаря в нетрях. Через його зв’язки зі злочинністю він потрапляє до Афганістану і починає співпрацювати з босом мафії.

Де дивитись серіал Шантарам

Фото – Unsplash

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Перші три серії можна буде переглянути онлайн 14 жовтня на Apple TV. Наступні епізоди виходитимуть по одному випуску щотижня. Екранізація Шантарам налічує 10 серій. Останню з них можна буде переглянути 16 грудня.

Шантарам: дата виходу
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-12 13:03:34