Україна і світ

Сергій Наєв відзначив відомчими відзнаками військових, які несуть службу на кордоні з росією

Під час робочої поїздки до Сумської області Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв перевірив оборонні спроможності прикордонних районів області та обговорив питання покращення оборонних рубежів і позицій з військово-політичним керівництвом регіону.

Перебуваючи на передових позиціях, генерал-лейтенант Сергій Наєв оглянув інженерні споруди оборонних рубежів області, ознайомився з умовами, у яких несуть службу українські захисники та подякував їм за службу.



Командувач відвідав позиції підрозділів Сил територіальної оборони ЗС України, які виконують завдання за призначенням поблизу смуги державного кордону та ознайомився з особливостями несення служби на даній ділянці. Приїзд командувача на «нуль» став для захисників України приємною несподіванкою.

«Щиро дякую вам за ваш солдатський труд. Нехай вас Бог береже, дарує вам сили, щоб і далі громити ворога та захищати Україну. Разом переможемо!», — сказав генерал-лейтенант Сергій Наєв військовослужбовцям під час вручення відомчих відзнак та цінних подарунків.



Військові цього підрозділу від початку широкомасштабної агресії російської федерації справно несуть службу, виконуючи завдання за призначенням на різних ділянках фронту. Вони подякували Командувачу Об’єднаних Сил ЗС України за турботу та допомогу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото автора

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-07-14 10:16:48