Україна і світ

Сергій Наєв підтримав Естафету добра та відвідав столичний Охматдит

Командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв у рамках проведення Всеукраїнської благодійної акції “Естафета добра” відвідав Національну дитячу спеціалізовану лікарню Охматдит.

Про це повідомили у відділі зв’язків із громадськістю Командування Об’єднаних Сил ЗС України.

– Діти мають право на щасливе дитинство. Ми маємо робити все для того, щоб вони зростали здоровими та щасливими, навіть незважаючи на війну, – зазначив Сергій Наєв.

Акція пройшла в п’яти областях України в рамках цивільно-військового співробітництва. На святкових заходах побували понад 1 200 дітей, які перебувають на стаціонарному лікуванні в обласних дитячих лікарнях Києва, Запоріжжя, Сум, Харкова та Чернігова.

Благодійний проєкт був приурочений до Міжнародного дня захисту дітей.

– На жаль, цю пам’ятну дату ми другий рік відзначаємо в умовах повномасштабної війни. Нині ми як ніколи розуміємо, у чому полягає суть захисту дітей, їхнього щасливого дитинства та майбутнього загалом, – зазначив генерал-лейтенант.

Командувач наголосив, що головна мета подібних проєктів – піклування про фізичне та моральне здоров’я дітей, а також виховання в них національної свідомості.

Під час акції “Естафета добра” було організовано виступи найкращих художніх колективів України. Також діти отримали безліч призів і солодких подарунків.

Джерело: відділ зв’язків із громадськістю Командування Об’єднаних Сил ЗС України

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-09 15:44:15

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин