Львівський портал

СБУ знищила контрабандний героїн на понад 2,3 млрд грн

Львівські спецслужби цими днями спалили понад одну тонну героїну, який ще в січні 2021 року конфіскували у контрабандистів. За цінами чорного ринку на момент виявлення «товару» його вартість становила більше 2,3 мільярдів гривень. Про це повідомили в Управлінні СБУ у Львівській області.

Ліквідація наркотичних речовин відбувалась після вироку Залізничного суду міста Львова.

Раніше Львівський портал повідомляв, що четверо громадян Туреччини організували масштабну схему контрабандного переміщення наркотиків з Пакистану, транзитом через Україну, до країн Європейського Союзу.

Вантаж із наркотиками загальною масою понад одну тисячу кілограм доставили у морський порт Одещини. Для безперешкодного перетину кордонів вони замаскували наркотики у мішки з рисом. 

Після митного оформлення вантаж перевезли та зберігали на складі у Львові. Згодом засуджені планували переправити наркотики до Європи під виглядом дипломатичного вантажу.  

Суд виніс вирок чотирьом іноземцям-контрабандистам та призначив їм від семи до десяти років за ґратами з конфіскацією майна. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-14 08:28:52