Україна і світ

Рятують життя, ризикуючи власними: кампанія МОЗ, щоб висловити вдячність українським медикам

Міністерство охорони здоров’я України за підтримки міжнародних партнерів розпочинає національну кампанію Дякуємо серцем, яка присвячена мужності та героїзму українських медиків.

– Сьогодні тисячі медичних працівників щодня борються за кожен удар серця – в бомбосховищах, в лікарнях, вдома. Вони демонструють професіоналізм і неймовірну мужність, продовжуючи рятувати життя, часто ризикуючи власним, – йдеться в повідомленні пресслужби МОЗ.

Зазначається, що кампанія буде проведена МОЗ разом з World Health Organization Ukraine за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках ініціативи ВООЗ та ЄС щодо розвитку системи охорони здоров’я в Україні.

Повідомляється, що на ресурсах проекту документують історії відваги медиків: як оперували без світла і води, як під кулями виїжджали на виклики, приймали пологи в бомбосховищах.

– На сайті кожен зможе поділитися своєю історією про те, як медики рятують найцінніше — життя українців, – запрошує МОЗ.

І закликає всіх бажаючих підтримати медиків, зробивши внесок на відновлення медичної системи України через фандрейзингову платформу UNITED24.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Ресурси, на яких можна дізнатися новини проєкту і поділитися своїми історіями про медиків: сайт МОЗ, Facebook, Instagram, Telegram.

медики
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-21 12:46:22