Україна і світ

Розчленили та спалили останки дитини: засуджено батьків-вихователів на Дніпропетровщині

Засуджено батьків-вихователів, які розчленували, спалили та притопили останки тіла дитини, щоб приховати її смерть і продовжувати отримувати виплати.

– Ювенальні прокурори Дніпропетровської обласної прокуратури та Офісу генпрокурора у Верховному Суді домоглися залишення в силі рішення попередньої судової інстанції, яким засуджено батьків-вихователів будинку сімейного типу, – йдеться у повідомленні Офісу генпрокурора.

Зазначається, що прокурори у судах довели, що засуджені вирішили приховати смерть малолітньої дитини, яка перебувала у них під наглядом, для продовження отримання виплат на її утримання.

– Вони розчленували, спалили та притопили останки тіла дитини на дні водойми. Пізніше заявили про нібито її зникнення в органи поліції, заздалегідь вигадавши про це історію. Незважаючи на невизнання сімейною парою своєї вини, ювенальні прокурори надали беззаперечні докази вчинення злочину, – повідомляє Офіс генпрокурора.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Їх визнано винними у нарузі над тілом померлого та завідомо неправдивому повідомленні про вчинення кримінального правопорушення. Батьків-вихователів засуджено до 7 та 6 років за ґратами.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-19 15:44:35

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин