Україна і світ

росіяни зранку обстріляли Широківську громаду Миколаївщини

Ілюстративне фото

У Миколаївській області зранку 29 жовтня російські війська обстріляли населений пункт Широківської громади, завдавши руйнувань та пошкоджень житловим будинкам.

Про це повідомив у Телеграмі очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

«Вчора, 28 жовтня, орієнтовно о 07:30, 09:30, 12:00, 18:00, 21:30 та сьогодні, 29 жовтня, о 05:30 обстрілів зазнав населений пункт Широківської громади. Внаслідок чого зруйновано два житлові будинки, ще три – пошкоджено (уламками вибито вікна та пошкоджено дахи). Постраждалих немає», – зазначив він.

За даними голови ОВА у Миколаївському районі 28 жовтня о 10:30 російські війська завдали удару по населеному пункту Галицинівської громади, унаслідок чого поранення дістали четверо мирних жителів. Пошкоджень також зазнала лінія електропередач. Протягом години електропостачання було відновлене.

Того ж дня мінометним вогнем ворог обстрілював портову акваторію Очакова. Постраждалих немає.

У Баштанському районі тривають обстріли території та населених пунктів Березнегуватської громади, що знаходяться на лінії розмежування. Інформація щодо постраждалих і пошкоджень уточнюється.

У Первомайському та Вознесенському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

Нагадаємо, Збройні сили України протягом 28 жовтня знищили на південному фронті чотири ворожі танки, а також три склади боєприпасів у Бериславському та Миколаївському районах.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-29 09:39:43