Львівський портал

Росіяни знову вдарили по Запоріжжі. Є поранені

У понеділок ввечері, 23 вересня, окупанти завдали двох ударів по Запорізькій області. В результаті ворожої атаки постраждало двоє людей. Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров.  

Зокрема, один з ударів прийшовся по відкритій місцевості в Запорізькому районі. Попередньо, ніхто не постраждав.

Другий удар окупанти завдали по обʼєкту критичної інфраструктури у Запоріжжі. Попередньо, дві людини поранено. Служби вже працюють на місцях.

Раніше Львівський портал повідомляв, що ввечері 22 вересня російські війська завдали удару по обласному центру Запорізької області сімома керованими авіабомбами. 

Близько 40 хвилин знадобилося рятувальникам, аби евакуювати людей з заблокованих квартир. Надзвичайники за допомогою спецобладнання зрізали вхідні двері та виводили мешканців квартир у безпечне місце. 

Загалом для ліквідації наслідків нічного обстрілу міста вогнеборцям знадобилося близько трьох годин. 

Раніше повідомлялося про 17 постраждалих, серед яких 15-річний хлопець. Згодом стало відомо про 21 пораненого. Окрім того, пошкоджено 13 житлових будинків, два навчальні заклади та п’ять транспортних засобів. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-23 19:32:45