Україна і світ

Росіяни застрягли у Білогорівці на Луганщині – Гайдай

Російські військові застрягли в Білогорівці Луганської області.

Про це повідомив глава Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай. Він зазначив, що кількість атак та обстрілів зменшилася завдяки тому, що ЗСУ знищили кілька складів російських боєприпасів.

– Російські війська застрягли в районі Білогорівки, це завдяки нашим захисникам, які дають гарну відсіч. Плюс хороша робота наших артилеристів, які за останніх кілька днів знищили велику кількість артилерійських складів РФ. Тому у росіян логістика із підвезенням боєприпасів дуже погана. Видно, що зменшується кількість атак та обстрілів. Вони без артилерії не можуть навіть одного метра пройти, – розповів Гайдай.


Гайдай додав, що у тимчасово окупованих Лисичанську та Сєвєродонецьку панує “розгул злочинності, мародерства та насильства”. Органи місцевої влади намагаються збирати всі ці факти для того, щоб потім передавати до суду.

Раніше Гайдай повідомив, що у Сєвєродонецьк перебуває на межі гуманітарної катастрофи, оскільки окупанти мародерять майно містян.

За його словами, у місті зруйновано чи пошкоджено 80% житлового фонду. Дехто з містян намагається повернутися у Сєвєродонецьк за речами, проте зазвичай знаходять повністю розграбоване житло.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Сергій Гайдай

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-10 23:39:45

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин