Україна і світ

росіяни – ви вбивці! – слова матері, син якої опинився під завалами будинку у Дніпрі

Ще один звірячий теракт і воєнний злочин здійснили сьогодні російські загарбники. За попередніми даними під час сьогоднішнього масованого обстрілу України було здійснено удар по житловому будинку Дніпра. На момент підготовки матеріалу в жилому дев’ятиповерховому будинку зруйновано два під’їзди. На місце події оперативно виїхали рятувальні служби та керівництво міста. За словами голови Дніпра Бориса Філатова, рятувальна операція триватиме всю ніч. Зараз вже  дістали з-під завалів близько 10 людей, двоє з яких діти.  Та під уламками все ще залишаються люди, які кричать і благають про допомогу.

– Ми ніколи не пробачимо окупантам цього варварства! – каже один із мешканців постраждалого району. – Вони повинні відповісти за все!

– Я добре знав людей із цього будинку, – поділився Олександр – мешканець сусіднього з постраждалим будинком. – Це добрі мирні люди. У нас у всіх зараз одне бажання – знайти і покарати росіян, винних у злочині.

У своєму телеграм-каналі мер міста Борис Філатов коротко прокоментував цей воєнний злочин росії – «Скоти».

Молимось за постраждалих і прагнемо перемоги над ворогом. Адже цей кривавий теракт вкотре продемонстрував, що ніяких перемовин із росіянами вести неможливо!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото Сергія Дівєєва

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-01-14 18:32:45